Rust in je kast – Online sessie

1 uur, 76 euro

____________________________________________

Laten we samen blijvend afrekenen met die overvolle kledingkast.

Iets zit niet lekker in jouw kledingkast.

Maar wat precies, daar kan jij nou net jouw vinger niet opleggen. Het voelt als onrust. Zodra jij jouw kleding voor dag hebt gescoord, doe je kast zo snel mogelijk weer dicht. Als je een hemdje zoekt, kan je die lastig vinden of jouw nieuwe aankopen passen er met geen mogelijkheid meer bij.

Dit is iets wat je wilt aanpakken of zelfs al hebt geprobeerd aan te pakken. Want opruimen is iets waar je best goed in bent. De chaos is echter nog niet verdwenen. Stop nu met dat vechten en alleen doen. Laat mij een uurtje met je meekijken.

Ik ben Roos van der Meijden en als de Professional Organizer van jouw kledingkast heb ik een duurzaam proces ontwikkeld om te coachen in het opruimen. Deze methode gebruik ik tijdens de sessie om een specifiek probleem met jouw kledingkast blijvend te tackelen. Daarna kan jij de vijf stappen toepassen waar je maar wilt. Hulp vragen is echt oké, samen komen we veel verder. 

Online sessie review Anneke
Online sessie review Nicole

Samen in één uurtje naar meer overzicht

Je bent al druk zat, jouw kledingkast opruimen staat ook al lang op je to do lijst maar er tijd voor maken is lastig. Dat begrijp ik maar al te goed.

Dat is dan ook precies de reden waarom de online sessie iets voor jou is. Deze tijd moet je wel vrij kunnen maken voor iets waar je al lang naar verlangd, toch?

Jij gaat lekker thuis aan de slag terwijl ik je ondersteun via videobellen. Mijn duurzame 5-stappen methode komt aan bod en jij hebt de mogelijkheid om al jouw vragen en pijnpunten met mij te delen.

Als Professional Organizer heb ik veel gezien en kan ik een andere kijk geven op jouw gaderobe. De dingen die jij zelf even niet meer ziet door de chaos. Tijdens het videobellen en geef ik tips en gaan we aan de slag met dingen zoals:

  • Hoe je de juiste indeling voor jouw kledingkast vindt
  • Het passend krijgen van al jouw kleding op één plek
  • Drie manieren om duurzaam afscheid te nemen van kleding
  • Inzicht creëren in welke kleding nou echt bij jou past
  • Het geheim om in één handomdraai leuke setjes te pakken

Klinkt dit goed? Dan zie ik je graag tijdens de online sessie. Kies hieronder een datum en tijd die jou goed uitkomt.

Boek nu de online sessie

De AJAX is mislukt of de nonce verificatie is mislukt. Als je deze fout herhaaldelijk tegenkomt, is het mogelijk dat de toegang wordt geblokkeerd door een beveiligingsgerelateerde plugin. Probeer de waarden van "Selecteer de URL voor AJAX op de publieke pagina" en "Selecteer een functie om de waarde van een nonce te valideren met AJAX op de publieke pagina" te wijzigen in Boekingspakket > Algemene instellingen.

Maak account
Log uit
Mijn profiel bewerken
Reserveringsgeschiedenis
Subscribed items
Registreren
close
Profiel
close
Reserveringsgeschiedenis
close
ID Boekingsdatum Kalender Status
Boekingsdetails
close
Boekingsdetails
Selecteer een dienst
Dienstdetails
We hebben een verificatiecode naar het volgende adres gestuurd. Voer een verificatiecode in.

Toe aan meer hulp bij jou thuis? Ga dan voor de Rust in je Kast – Thuissessie Light of Thuissessie Pro

0