DUBBEL ZO BLIJ MET DE HELFT VAN JOUW KLEDING IN 15 MINUTEN

Voor de vrouwen die hun kledingkast opruimen al veel te lang uitstellen.

Klaar met van uitstel komt afstel gedrag

Met gemak beginnen aan het opruimen van jouw kledingkast

De zeven vragen die jij jezelf moet stellen voor meer rust in jouw kast

Hoe je jouw gaderobe minimaliseert zonder altijd in hetzelfde te lopen

Het geheim om duurzaam afscheid te nemen van kleding

Via de mail ontvang je een besloten sound cloud link die je kan streamen tijdens het opruimen. Mijn stem begeleid je 15 minuten, stap voor stap door jouw gaderobe heen. Tijdens deze begeleiding ga dus je daadwerkelijk aan de slag. Dus ben jij er klaar voor om jouw kledingkast nu écht onder handen te nemen?

Gratis weggever Pre-Owned by Roos
Dubbel zo blij met de helft van jouw kleding

HI, IK BEN ROOS

De duurzame opruimcoach van jouw kledingkast.

Tijdens mijn opleiding werd ik vier jaar geconfronteerd met de keerzijde van de mode-industrie, schokkende informatie over de vervuiling en de impact van Fast Fashion op onze wereld. Dit raakte me echt diep in het hart. Mijn beeld van mode draaide 180 graden. Dit moet anders.

Mijn missie werd hierdoor op zoek gaan naar manieren om de textielindustrie te verduurzamen. Kledingkast organizen behoort hierbij. Waar mijn opruimende eigenschap naar boven komt en de wens om minimalistisch te leven. Hiermee bouw je weer een liefdevolle relatie op met jouw kleding zonder iets te hoeven weggooien.

Zorgzaam zijn voor de wereld en eerlijk zijn naar jou is voor mij erg belangrijk. Ik deel daarom graag de impact van Fast Fashion maar ook de oplossingen en de weg naar Slow Fashion.

MAAR GOED, GENOEG OVER MIJ

Je wilt gewoon lekker beginnen met opruimen. Vul hieronder het formulier in, dan krijg je meteen de gratis begeleiding opgestuurd.

0