Pre-Owned by Roos in de media

Ondertussen ben ik een aantal keer in de media verschenen. Interviews als Professional Organizer, als spreker in een podcast over mijn visie op een duurzame kledingkast en ik werd zelfs Enschedeër van de week. Vind je het leuk om nog meer over mij en mijn visie te lezen of luisteren? Dan kun je hieronder een opsomming vinden van een aantal dingen in de media. Wil je mij uitnodigen voor jouw podcast of een interview. Stuur dan een mail naar: hello@preownedbyroos.nl.

Hoe kleding jou kan ondersteunen in zelfliefde
podcast opname Femm Boss coaching duurzaamheid en fashion
Passievol ondernemen de podcast
Beleef het leven de podcast
Pre-Owned in de podcast Reshare
Pre-Owned in de podcast meer dan alleen NLP
Pre-Owned in de Tubantia
Pre-Owned in de media

Self love Business Talk Podcast
Samen met Iris de Does heb ik deze prachtige aflevering gemaakt over liefde voor jezelf. Hoe kleding bijdraagt aan hoe jij je wilt voelen en wie jij wilt zijn. En hoe dat in mijn ondernemersreis mij geholpen heeft.

FEMM  BOSS coaching podcast
Hier was ik te gast bij de podcast van Grace. Een heel openhartig gesprek over duurzaamheid en fashion. Hoe Pre-Owned is begonnen en waarom ik zo graag dames help bij het verduurzamen van hun garderobe.

Passievol ondernemen de podcast
Een super no nonsense Podcast aflevering met Ilse Beekwilder. Over hoe ik tot de content kom die ik elke dag met liefde met jou deel via mijn verschillende kanalen. Check it out.

Beleef het leven de podcast
Deel I van het gesprek tussen Leonie en mij. Over de switch van koopverslaafd zijn naar een minimalistisch leven en hoe dat ervoor zorgt dat ik het leven veel meer beleef. Het was zo gezellig dat er ook een deel II is.

Week van Tweedehands Textiel Podcast
In deze aflevering ben ik te gast bij Reshare samen met Monique Collignon om te praten over onze kledingkast. Klik op de afbeelding om deze aflevering te luisteren via Spotify.

Meer dan alleen NLP podcast
In deze aflevering gaan Dorien en ik in gesprek over welke duurzame en soms niet-duurzame keuzes we maken om het duurzame leven nog steeds even leuk te houden. Via de afbeelding kom je bij de Spotify aflevering. Deze podcast is ook te zien als video op Instagram.

Boeken en Broeken – 1Twente
Door Overlap werd ik uitgenodigd om te helpen bij het event Boeken en Broeken als professional organizer. In oktober 2022 kwam 1Twente langs om ons erover te interviewen. De live uitzending is terug te kijken via YouTube. Maar klik op de afbeelding voor alleen het stuk over de kleding lenen pilot in de Bibliotheek van Enschede.

Tubantia interview
Het allereerste krantartikel over Pre-Owned by Roos en dat door de Tubantia! Ik voelde me super vereerd. Dit artikel is ook online te lezen, klik daarvoor op de foto van het artikel. Helaas is het een premium bericht dus kun je zonder dat account alleen een gedeelte van het bericht lezen.

Enschedeër van de Week
In de buurt Enschede riep mij uit tot Enschedeër van de Week eind juli 2021. Mijn eerste officiële interview over wie ik ben en wat ik doe met Pre-Owned by Roos. Een heel mooi inkijkje in hoe ik veranderde  van shopverslaafde naar Professional Organizer. Het gehele artikel kan je lezen door op de afbeelding te klikken.

0