Rust in je kast – Thuissessie Pro

5 uur, 327 euro

_______________________________________________

Laten we samen blijvend afrekenen met die overvolle kledingkast.

Waarom opruimcoaching?

De Rust in je kast – Thuissessie pro is ontworpen omdat de stress van jouw alledaagse kledingkeuze niet nodig is.

Door weinig inzicht in jouw kast, vergroot je de kans op miskopen. Hoewel overconsumptie op dit moment een groot probleem is in de wereld. Vooral in de kledingindustrie. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt met de kleding die je al hebt. Maar het is logisch dat je dat soms door de chaos zelf niet meer ziet.

De wereld heeft ons nodig om ook jouw garderobe bij jouw bewuste levensstijl aan te laten sluiten. Mijn passie voor mode is ontzettend groot. Vroeger dacht ik dat dat zoveel mogelijk kleding bezitten betekende. Maar tegenwoordige als duurzame opruimcoach weet ik beter. Het gaat er niet om hoeveel je in jouw kledingkast hebt hangen, maar wát en wat je ermee doet.

Op geheel duurzame wijze leer ik jou hoe je rust en overzicht ervaart in jouw kledingkast en ook nog eens het milieu daarbij helpt. Daarvoor kom ik graag bij jou thuis.

Dit wil ik!

Your home is a living space,
not a storage place

Wat gaan we doen?

  • Bespreken waar jij tegenaan loopt
  • De reden achterhalen waarom je bepaalde items niet draagt
  • Jouw kledingkast netjes en rustig achterlaten met een geschikte indeling
  • Tips bespreken om ruimte te besparen, hoe ga je efficiënt met de ruimte om?
  • Nieuwe combinaties uitproberen en setjes klaarleggen
  • Ongedragen kleding neem ik voor je mee, ben je daar ook meteen van af
  • Ervoor zorgen dat jij antwoord hebt op vragen over een duurzame kledingkast en hoe je deze behoudt
  • Jouw kledingkast zo indelen dat je ‘s ochtends deze open doet met een goed gevoel
  • Een lijstje maken van wat je wél kunt kopen als toevoeging en wat je beter kan mijden.

Kies jouw datum

Step by Step

1

Yes! Je hebt er voor gekozen om jouw onoverzichtelijke kledingkast blijvend te veranderen in een rustige duurzame garderobe. Boek jouw afspraak op een gewenste datum. Onderaan de pagina kun je zien wat er nog beschikbaar is. Je ontvangt een mail ter bevestiging.

2

We plannen een call in voor de afspraak, om vast te bespreken waar je het meeste tegenaan loopt. Zo kan de Rust in je kast - Thuissessie helemaal op jouw wensen worden aangepast. Het meest ideaal is als deze minimaal één week voor de afspraak plaats vindt.

3

Het is zover! De datum van jouw afspraak. Ik kom gratis naar je toe wanneer je in een straal van 5 km van Haarlem woont. Na deze afstand geldt er een meerprijs van 0,23 per km of een vergoeding voor de openbaarvervoerskosten. De Rust in je kast - Thuissessie duurt maximaal drie uur.

4

Samen gaan we aan de slag met alle kledingstukken die je hebt. Wat moet er sowieso blijven? Wat kan weg en hoe doe je dat op een duurzame manier? Daarnaast is het heel belangrijk om te kijken naar de combinatie mogelijkheden en hoe/waar je iets terug plaatst in jouw kledingkast.

5

Na de fysieke afspraak ontvang je een factuur. Daarnaast houd ik altijd graag contact: Een evaluatie over hoe je het vond gaan en wat er voor je is veranderd. Maar ook als stok achter de deur om de duurzame keuzes te blijven maken en je niet te laten verleiden tot miskopen. Dit kan zo vaak als jij dat wilt.

Boek hier jouw afspraak

De AJAX is mislukt of de nonce verificatie is mislukt. Als je deze fout herhaaldelijk tegenkomt, is het mogelijk dat de toegang wordt geblokkeerd door een beveiligingsgerelateerde plugin. Please try changing the values of "Selecteer de URL voor AJAX op de publieke pagina" and "Selecteer een functie om de waarde van een nonce te valideren met AJAX op de publieke pagina" in Booking Package > General Settings.

Maak account
Log uit
Mijn profiel bewerken
Reserveringsgeschiedenis
Subscribed items
Registreren
close
Profiel
close
Reserveringsgeschiedenis
close
ID Boekingsdatum Kalender Status
Boekingsdetails
close
Boekingsdetails
Selecteer een dienst
Dienstdetails
We hebben een verificatiecode naar het volgende adres gestuurd. Voer een verificatiecode in.
0