Eindelijk rust in jouw kledingkast ervaren?

Het E-book Rust in jouw kledingkast helpt je echt opruimen en milieubewuste keuzes maken. Weet je diep van binnen dat je meer uit je kledingkast wilt halen dan je nu doet? Ben je helemaal klaar met keuzestress en miskopen? Ik help je graag met inzicht krijgen in jouw kleding en het starten van duurzame keuzes maken op het gebied van textiel. Middels dit E-book zal je een goede start maken. Al bijna 300 mensen gingen jou voor! Ben jij klaar om stappen te zetten naar een betere wereld? Download dan hieronder het E-book Rust in jouw kledingkast. Voor maar 4,99 exclusief BTW.

E-book Rust in je Kast
E-book Rust in jouw kledingkast

Inhoud van ‘Rust in jouw kledingkast’

Het E-book bestaat uit zes hoofdstukken en vijf opdrachten. Als eerst ga jij inzicht creëren in jouw kledingkast met gebruik van een visualisatie. Daarna krijg je een template waarmee je kijkt of dit klopt met wat zich werkelijk allemaal in jouw kledingkast bevindt. In het derde hoofdstuk ga je ontdekken waarom bepaalde kledingstukken ongedragen in jouw kledingkast liggen. Want dat wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen om rust te creëren. Dit alles tezamen helpt om gewoontes te doorbreken en over te gaan op het behouden van een duurzame kledingkast. Kortom: je ontdekt in dit E-book hoe je van een rommelige kast naar een opgeruimde kledingkast gaat.

Lees hieronder rustig wat andere lezers zeggen of ga meteen aan de slag!

Wat voorgaande lezers zeggen

 • "Ik wilde meer weten over stoffen, duurzaamheid en hoe het overzicht op mijn kleding kast te krijgen. Daar heeft dit E-book zeker bij geholpen! Het leert je op een andere manier naar je kast te kijken. De theorie past goed bij de praktijk. Kortom: het is leuk om te doen je leert er veel van. Wil je meer van je kleding weten is het een aanrader!"

  Janneke
 • "Het E-book voldeed zeker aan mijn verwachtingen. Het meest verassend vond ik de YouTube filmpjes! Ik heb heel veel geleerd maar wat me vooral choqueerde was de hoeveelheid ongedragen kleding die iemand heeft. Daarom zou ik het E-book ook aanraden bij anderen!"

  Sandra
  Sandra
 • "De manier hoe het is geschreven, mijn complimenten. Daardoor is het fijn om te lezen. Het heeft mij bewuster doen nadenken over kleding. Prettig om er bewust van te worden. Het is mooi verdeeld in het aantal keren dat je een mail stuurt. Niet te lange tijden er tussen maar ook niet te kort. Precies goed voor mij."

  Marij
 • "Roos, wat een leuk informatief E-book om zelf je kast te organiseren. Overzicht te krijgen, allerlei tips om minder kleding te kopen en je eigen kleding meerdere keren op andere manieren te gebruiken. Ook leuke tips om wat te doen met kleding die toch niet gedragen wordt. Echt top! Zeker de filmpjes bij elk hoofdstuk."

  Elisabeth
  Elisabeth
 • "Super tof je eerste E-book! Gefeliciteerd! Ik ben geïnspireerd. Je schrijft lekker, herkenbaar echt vanuit jezelf. Ik merk dat je in de materie zit en het je echt aan het hart gaat om mensen te helpen en je boodschap te verspreiden. Je hebt goede research gedaan en je weet waarover je schrijft."

  Sandra Beckers
  Sandra Beckers
0