HOW TO: Mannenkleding dragen als vrouw?

HOW TO: Mannenkleding dragen als vrouw?

Steeds vaker hoor of lees ik dat vrouwen ook de kleding van hun partner dragen. Supertof vind ik dat! Sharing is caring. Hoewel ik vriendelijk gevraagd word door mijn vriend om van zijn kleding af te blijven, draag ik al wel lang mannenkleding. Het leek me daarom leuk om een how to: mannenkleding dragen als vrouw? blog te schrijven. Je kunt er namelijk veel meer mee dan je misschien in eerste instantie denkt. Heeft jouw partner ook geen zin om zijn kleding met jou te delen? Of ben je een happy single lady? Dan wil je na deze blog ook door het herenrek snuffelen in de kringloop hoor! Originaliteit gegarandeerd.

1. Een oversized herenshirt

Deze zomer komen de biker shorts sowieso weer terug. Laat die nou net supertof te combineren zijn met mannenkleding. Trek een shirt van jouw vriend aan, riempje om de middel en een strakke biker short eronder en je hebt een stoere casual outfit gescoord. Nog geen biker short? Ik heb supertoffe gescoord van biologisch katoen bij de C&A! Maar het T-shirt van jouw vriend is ook gewoon te dragen op een skinny jeans of strakke flared broek als je het mij vraagt. In een rok kan dit ook, dan mix je de vrouwelijke stijl een beetje met het stoere van een oversized herenshirt.

2. De skinny jeans van de herenafdeling

Niet meteen schrikken maar deze jeans zijn ook goed te dragen als vrouw. En nee, je ziet het er echt niet vanaf dat het eigenlijk een spijkerbroek voor heren is. En weet je wat de grootste voordelen zijn aan broeken van de mannenafdeling? Ze hebben een stuk diepere zakken zodat jij ook eindelijk je telefoon gewoon in je broekzak kan doen. Én als je bij de lange dames hoort, is het meestal gemakkelijker de juiste lengte bij de heren te vinden. Zelf heb ik de skinny jeans van Chief.

3. Een heren overhemd als jurk of vestje

Oké misschien werkt de jurk alleen voor de kleinere dames onder ons. Maar tegenwoordig zijn de wat bredere schouders zeker een trend. Daarom kun je heel goed voor een heren overhemd gaan. Deze zijn vaak wat breder aan de bovenkant en niet zo getailleerd als die van de dames. Leuke riempje eromheen om de taille te accentueren en je hebt een supertoffe originele jurk. Ben je wat langer en red je het niet om het overhemd van jouw partner als jurk te dragen? Gebruik het dan als vestje op een strakke spijkerbroek.

4. Een hoodie voor op de bank

Je kunt er ook gewoon mee over straat hoor. Maar het is toch heerlijk om zo’n veel te grote trui te dragen van jouw geliefde. Het voelt een beetje als een continue knuffel als ook nog eens zijn parfum erin is getrokken. Ideaal als de temperaturen gedaald zijn met een flinke kop thee op de bank. Maar met een riem er omheen, een leren jasje erover en over knee laarzen ben je helemaal ready to go in je vriend zijn kleding.

 

Wil je deze tips in beeld zien? Kijk dan de Instagram reel die ik erover maakte.

Blog Pre-Owned by Roos

Showing 1 comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment

0