5 Hotspots om tweedehands kleding te scoren

5 Hotspots om tweedehands kleding te scoren in Enschede.

Al jaren koop ik alleen nog maar tweedehands kleding. Waar ik die pareltjes scoor, word me regelmatig gevraagd. Tijd om mijn 5 favoriete hotspots om tweedehands kleding te scoren in Enschede met je te delen in deze blog. Ze staan in willekeurige volgorde en zijn wat mij betreft allemaal een bezoekje waard als je in Twente bent

1. Appel en Ei

Een heerlijke winkel, waarvan je bijna niet zou weten dat ze tweedehands kleding verkopen is Appel en Ei. Voor dames en heren vind je hier super goede kwaliteit kleding. Ze zijn best streng op welke kleding en merken ze wel en niet inhangen. Voor koopjes hoef je hier niet te kijken maar wel voor kleding waar je lang mee kunt doen. De keten zit in meerdere steden, dus ben je niet in Enschede maar wel opzoek naar tweedehands kleding, kijk dan even op de site om te zien welke het meest dichtbij jou in de buurt is.

2. GrannyCool

De nieuwste aanwinst in Enschede wat betreft tweedehands kleding is GrannyCool. Maar geloof mij, over alles is nagedacht. Het is een ontzettend gezellige winkel met naast tweedehands kleding ook nog vintage pareltjes, woonaccessoires en een ontzettend enthousiaste eigenaresse. Voor een rustige shop ervaring en goed advies kun je dus zeker bij deze hotspot in Enschede terecht. Misschien ook wel handig om te weten: open van woensdag t/m zondag.

3. Het Goed

Het goed is een enorme kringloop waar alles te vinden is. Ze hebben dus ook een fijne grote kledingafdeling. Dames- heren- en kinderkleding is hier prachtig uitgestald. Alles hangt hier op maat en kleur, wat ideaal is als je iets specifieks zoekt. Persoonlijk kan ik hier uren doorbrengen om rustig te passen, combinaties te maken en misschien nog wel iets anders te scoren dan kleding. Deze hotspot ligt buiten de stad maar er stopt een bus in de buurt en er is ruime mogelijkheid om te parkeren. Dus ben je in Enschede? Neem Het Goed dan zeker nog even mee.

4. ThriftTale

De vintage webshop heeft in 2022 een winkel geopend in het centrum van Enschede. En wat voor een! Met een heerlijk uitgebreid assortiment is ThriftTale zeker een van mijn favoriete hotspots. Je vindt hier echt de oldskool mode van de jaren 60, 70 en 80. Niks is te gek en alles is mogelijk. Van de meeste items hebben ze verschillende modellen, soorten en maten waardoor je eigenlijk altijd wel slaagt. Tegenwoordig hebben ze ook een vestiging in Utrecht.

5. Twentse Vlooienmarkt

Helaas zijn er niet zoveel edities meer van de Twentse Vlooienmarkt sinds het is verhuisd naar de Ijsbaan Twente. Maar des te meer reden om de edities in je agenda te zetten en een kijkje te nemen. Het is een fijne binnenmarkt met een logische en ruime looproute. Hierdoor weet je gemakkelijk welke kraam je wel en niet hebt gehad en raak je niet snel overprikkeld. Wie weet zie je mij daar nog staan!

Ook als je tweedehands gaat shoppen bij een van de 5 hotspots om tweedehands kleding te scoren, let op dat je miskopen voorkomt!

Blog Pre-Owned by Roos

Showing 2 comments
pingbacks / trackbacks
  • […] tweedehands kleding? Want voor mij zit er nooit wat tussen.’ In een eerdere blog deelde ik al 5 hotspots om tweedehands kleding te kopen.  Maar het is niet alleen waar je shopt maar ook hoe je koopt. Geloof me, ik ben vaker met lege […]

Leave a Comment

0