Een duurzame kledingkast, hoe dan?

Herken jij dit?

  • De bewuste levensstijl is jou op het lijf geschreven maar op het gebied van kleding blijft het lastig.
  • Het lijkt een enorme stap om je shop gedrag veranderen.
  • Je wilt afstand doen van aankopen bij grote vervuilende ketens.
  • Jouw gaderobe geeft je een onprettig gevoel zelfs na meerdere opruimpogingen.
  • Materiaal labels zijn voor jou Abracadabra.
  • Mis je het genot van super tevreden zijn van je kledingaankopen?
  • Miskopen en impulsaankopen zijn jou niet onbekend.
  • Twijfel je vaak welke acties je wil uitvoeren om er vervolgens maar geen uit te voeren?
  • Wil jij zonder informatiestress weten dat je een goede keuze maakt?
  • Zakt jou de moed in de schoenen doordat er onduidelijke informatie over duurzaamheid te vinden is?

Laat mij je helpen met de online training

Vroeger shopte ik zeker kwantiteit over kwaliteit. Natuurlijk wist ik wel iets over de schade van de modewereld maar de liefde voor een volle kledingkast liet me dat vergeten. Het leek zo ver van mijn bed show, tot ik tijdens mijn studie achter de daadwerkelijke schade kwam. Ik schrok me wezenloos: de productie van kleding is echt enorm vervuilend. Van de CO2-uitstoot tijdens het productieproces tot het extreem vervuilen van water en een plastic soup in de oceaan. Het is echt belastend voor mens, milieu en dier.

Nu ben ik de hele dag door bezig met duurzaamheid en vind het behalve belangrijk ook echt een feestje om anderen hierbij te helpen. Je denkt misschien “de hele dag?” maar voor mij is dit zoiets vanzelfsprekend geworden, dat ik er inderdaad bewust en onbewust de hele dag mee bezig ben. Wil je meer over mij weten? Kijk dan op de over mij pagina.

Met alle kennis van deze shift en mijn studie, heb ik de training ‘Een duurzame kledingkast, hoe dan?’ ontwikkeld. In deze training gaan je met vijf modules aan de slag zodat je informatie krijgt over duurzame keuzes. Hierin leer je de keuzes te maken die bij jou en jouw reis passen.

E-book Rust in je Kast

Volg nu de online training, voor maar 49 euro geef jij jezelf al dit fantastische cadeau. Je helpt met deze investering ook nog eens de aarde, mens en dier. Deze duurzame keuze gaat ervoor zorgen dat jouw footprint gaat dalen terwijl jij ontdekt hoe je shoppen leuk houdt.

Eindelijk met rust jouw kledingkast openen in de ochtend. Door inzicht in jouw kledingkast zodat je weet wat je nog nodig hebt en minder miskopen doet en meer combinatiemogelijkheden zodat je meer kan met minder kleding.

Ik heb er zin in, jij ook?

Wat anderen zeggen

0