Wil jij jouw kleding inbrengen? Word inbreng(st)er van Pre-Owned.

Als je de kleding inbrengt die jij niet meer draagt, gaat dat als volgt: schrijf je in met jouw e-mailadres. Dan maken we een bel afspraak om lekker te kletsen over hoe alles in z’n werk gaat. Onze afspraken worden na de hand naar je toegestuurd via de mail. In de vorm van een consignatie overeenkomst. Zodra ik de kleding heb ontvangen, word deze binnen twee weken geprijsd. Hiervan ontvang je (ook via de mail) een overzicht.

Daarnaast word je via de mail op de hoogte gehouden wanneer de items online verschijnen. Dit gebeurt op onder andere mijn Vinted account en de Pre-Owned by Roos webshop of wanneer er een offline verkoopmoment zoals een markt of Story Sale plaatsvindt.

Wanneer er wat is verkocht, wordt er per kwartaal uitbetaald. De verkooptermijn is 12 weken. Wat er met de kleding gebeurt die niet in de termijn is verkocht, gaat in overleg: want we gaan niks weggooien. Je kunt tijdens het contract bijvoorbeeld aangeven dat je ervoor kiest om het mij te laten doneren aan een goed doel of bedrijf dat het recycled tot nieuwe producten.

Wil je hulp bij het opruimen? Dat kunnen we natuurlijk ook samen doen. Boek een Rust in je Kast – Thuissessie en ik neem de kleding die jij niet meer draagt voor je mee.

Wat andere inbrengers zeggen

 • "2x per jaar wissel ik mijn kleding, de zomerkleding naar boven en de winterkleding naar beneden en andersom. Dit is altijd een moment om mijn kleding ook uit te zoeken. Veel belande dan vaak in de vuilnisbak. Sinds 2020 breng ik mijn kleding naar Pre-Owned. Ik vind het ontzettend fijn werken, het kost weinig moeite. Maar het is wel een mooie duurzame oplossing! Zo draag ik ook mijn steentje bij!"

  Merel
  Merel
 • “Sinds Roos gestart is met haar eigen onderneming in de verkoop van tweedehands kleding, ben ik meteen mijn kleding gaan inbrengen. Het idee achter Pre-Owned spreekt mij erg aan! Waarbij er milieubewust een tweede leven wordt gegeven aan kleding. Door het inbrengen van mijn kleding maak ik iemand blij met kleding waar ik niet meer naar omkijk. Ook draag ik een steentje bij in het verbeteren van het milieu. Roos is daarnaast erg professioneel en houdt mij op de hoogte van de verkoop van mijn kleding.”  

  Gianna
  Gianna
 • "Ik heb voor Pre-Owned gekozen, omdat ik het fijn vind dat ik niet alleen mijn kast kan legen, maar ook mijn kleding een tweede leven kan geven terwijl ik er ook nog eens een bedrag voor terugkrijg. Ik vind het fijn dat ik zelf niet de moeite ervoor hoef te doen! Ik krijg namelijk automatisch bericht als een kledingstuk verkocht is en dan krijg ik weer een bedrag op mijn rekening gestort! Bovendien legt Roos van Pre-Owned ook uit wat er allemaal gaande is in de fashion industrie en ik krijg allemaal info die ik nooit eerder heb geweten!"    

  Amirah
 • "Je merkt dat Roos haar doel meer is dan simpelweg kleding doorverkopen. Ze daagt uit om anders te kijken naar zowel de mode-industrie als kleiding zelf. Ze geeft graag praktische tips over zowel milieuvriendelijke oplossingen, als creatieve manieren om kleding te dragen."

  Rik
  Rik
 • "Mijn kledingkast ligt eigenlijk veel te vol, dus af en toe is het nodig dat ik iets wegdoe wat ik niet meer draag. Zomaar weggooien zou ik sowieso nooit doen, en ik vind het een fijn idee dat kleding gerecycled kan worden. Ik vind Roos haar initiatief met Pre-Owned erg mooi en daarom breng ik mijn kleding bij haar in. Ik weet dat zij er alles aan doet om de kleding op de juiste plek te brengen, en zo kunnen we samen de wereld een stukje beter maken. ☺️"

  Mijke
  Mijke
 • "Ik breng mijn kleding met veel plezier naar Roos als ik weer een opruim ronde in mijn kast heb gedaan. Roos haar passie om kleding een tweedde leven te geven merk je in alles terug. Ze werkt professioneel en communiceert erg duidelijk en prettig. Ik kan het iedereen aanraden! Erg fijn als het verkopen uit handen wordt genomen. En om zo een steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst!"

  Elisa
  Elisa
 • "Ik ben superblij met onze samenwerking, het is onwijs fijn om het niet zelf te hoeven doen, omdat ik er gewoonweg geen tijd voor heb. Vroeger was ik koopverslaafd. Ik kon me niet mooi voelen als ik niets nieuws had gekocht. 't was echt een verslaving en het vullen van een leegte op een verkeerde manier. De kleding die je niet verkocht krijgt, mag je aan een goed doel schenken. Ik hoef het niet meer terug. Dat minimalistische bevalt me wel. Het geeft me rust, ruimte en vrijheid. Genieten van minder, anders leven en mijn prioriteiten anders zetten."

  Kristina
 • "Toen Roos mij vertelde dat ze een eigen bedrijf ging opstarten wist ik natuurlijk wel dat ik kleding bij haar kon inleveren, maar nooit bij nagedacht om mijn hele kast eens te ontruimen en heb ik andere ook aangespoord om dit te doen. Na mijn vriend was zelfs een tante en ook mijn oma om. Ik vind het ontzettend prettig om nu overzicht te hebben in mijn kast en te weten dat mijn kleding straks een tweede leven heeft. Door af en toe op de website van Pre-Owned rond te neuzen kom ik achter vragen die ik mij zelf nog nooit heb gesteld zoals welke merken of ketens zijn vervuilend? Of scheid ik mijn afval wel goed? Ik ben een stuk meer hierbij gaan stil staan en probeer hier meer op te letten."

  Daphne
  Daphne
 • "Wat mij betreft koop ik er veel kleding en ben ik een beetje ‘verslaafd’ aan shoppen. Daardoor heb ik onnodig veel kleding in mijn kast met soms nog de kaartjes eraan! Toen ik hoorde dat Roos Pre-Owned was beginnen werd ik meteen enthousiast en wilde ik haar zo goed mogelijk helpen! Dit deed ik door mijn kledingkast helemaal uit te zoeken en het mijn familie ook te vertellen. Hierdoor heb ik in totaal ongeveer acht vuilniszakken ingebracht! Ik heb wel eerder kleren geprobeerd te verkopen op United Wardrobe maar dat werkt alleen met merkkleding, ben ik achter gekomen. Daardoor is dit de perfecte oplossing."

  Lisanne
  Lisanne
 • "Mijn partner en ik hadden onze kasten uitgezocht en er kon best veel weg. Ik wou het eerst zelf te koop zetten. Maar met de drukte van een gezin, werken en andere klusjes bleef deze taak liggen. Toen vertelde Roos mij over haar bedrijf en ik dacht: 'Dit ga ik doen!!' Ik heb alle kleding aan Roos gegeven zodat die kon gaan verkopen. Super idee want ik krijg wat centjes en de kleding krijgt nog een tweede kans. Roos houdt alles goed voor je bij in een overzicht en je krijgt leuke foto's van de momenten dat ze op een markt staat. Dus heb jij nog kleding die een tweede kans verdient? Twijfel geen moment en geef ze aan Roos!"

  Machteld
  Machteld
0