Mijn tweedehands kleding kopen - Pre-Owned by Roos

Mijn tweedehands kleding kopen

Mijn tweedehands kleding kopen kan voornamelijk via offline evenementen in de omgeving van Enschede, Vinted en Instagram. Pre-Owned by Roos is (nog) geen webshop. Maar hier kun je wél de kleding bekijken die online staat. Wij verkopen kleding voor iedereen! Heren- dames- en kinderkleding in alle maten. Als je op de afbeelding klikt, kom je op de United Wardrobe pagina. Hier kan je het desbetreffende item bestellen. Kijk daar gerust ook rond want het aanbod kan soms iets verschillen. Het kan ook voorkomen dat een product is verdwenen en verkocht. Dat probeer ik natuurlijk te voorkomen. Maar mocht je het toch ontdekken, laat het me weten! Sorry voor het ongemak.

Heb je geen United Wardrobe account maar wel interesse in een item? Of heb je vragen over een item. Stuur me gerust een berichtje. Ik kan het ook altijd los naar je verzenden óf je kan het komen ophalen in Enschede of Druten.

Wil je dat ik je helpt jouw kleding te verkopen en jouw kleding hier ook verschijnt? Wordt dan inbreng(st)er van Pre-Owned by Roos. Dan zal ik natuurlijk mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat jouw ongedragen kleding een blije nieuwe eigenaresse vindt. Op de pagina inbrengen, vind je daar meer informatie over.

Bovenkleding dames

Groen shirt lange mouw
Tijger print shirt
Pre-Owned by Roos duurzame opruimcoach
Bruine blouse met kol
Roze gebreid vest
Off shoulder top
Zebra print blouse
Roze velvet shirt
Broderie blouse
T-shirt glitters
Loavies long sleeve
Groen T-shirt
Rood wit gestreept T-shirt
Zwarte kol
Gemêleerd T-shirt
Groen gemêleerd vest
vintage blazer bloemen print
gebreide truien ecru
Groene blazer
Zwarte blazer
Blouse strikjes print
Rode blazer katoen
Witte blazer
Tweedehands gele long sleeve
Blouse roze print
Jas Silver Creek
Jasje imitatie leer

Onderkleding dames & Jurken

Paarse rok
Silver Creek spijkerbroek
Tweedehands Supertrash broek
Panterprint broek
Hilfiger denim jeans
Velvet zwarte flared broek
Ripped jeans
Witte rok motief
Tweedehands spijkerbroek
whatsapp-image-2020-06-01-at-17.19.11
Gebreide pantalon
Mom jeans licht
Zalm roze distrikt broek
Tweedehands jeans spijkerbroeken
mijn tweedehands kleding kopen
Blauwe mantel jurk
Velvet kerst jurk
mijn tweedehands kleding kopen
Little black dress ruches
sweat shirt jurk
Panterprint jurk
mijn tweedehands kleding kopen
Grijze blouse jurk
panterprint blouse jurk

Heren- en kinderkleding

Tweedehands heren trui gestreept
Tweedehands vans heren schoenen