fbpx

Herken jij dit?

 • Je wilt afstand doen van aankopen bij grote vervuilende ketens.
 • Je hebt geen flauw idee waar je op moet letten tijdens het shoppen.
 • Twijfel je vaak welke acties je wil uitvoeren om er vervolgens maar geen uit te voeren?
 • Je hebt je kledingkast al vaker opgeruimd maar kijkt er een tijd later weer met een onprettig gevoel naar.
 • Al een tijdje ben je bezig met verduurzamen maar op het gebied van kleding blijft het lastig.
 • Zakt jou de moed in de schoenen doordat er onduidelijke informatie over duurzaamheid te vinden is?
 • Het lijkt een enorme stap om je shop gedrag veranderen.
 • Mis je het genot van super tevreden zijn van je kledingaankopen?
 • Wil jij uit de chaos en weten dat je een goede keuze maakt?
 • Choqueert jou de enorme vervuiling van de Fast fashion industrie ook?
Hoe houd ik mijn kledingkast opgeruimd?

Laat mij je helpen

Vroeger shopte ik zeker kwantiteit over kwaliteit. Natuurlijk wist ik wel iets over de schade van de modewereld maar de liefde voor een volle kledingkast liet me dat vergeten. Het leek zo ver van mijn bed show, tot ik tijdens mijn studie achter de daadwerkelijke schade kwam. Ik schrok me wezenloos: de productie van kleding is echt enorm vervuilend. Van de CO2-uitstoot tijdens het productieproces tot het extreem vervuilen van water en een plastic soup in de oceaan. Het is echt schadelijk voor mens, milieu en dier. Nu ben ik de hele dag door bezig met duurzaamheid en vind het behalve belangrijk ook echt een feestje om anderen hierbij te helpen. Je denkt misschien “de hele dag?” maar voor mij is dit zoiets vanzelfsprekend geworden, dat ik er inderdaad bewust en onbewust de hele dag mee bezig ben. Wil je meer over mij weten kijk dan op de over mij pagina. Daarom heb ik de Instagram cursus ‘Een duurzame kledingkast, hoe dan?’ ontwikkeld. In deze cursus gaan we vijf dagen aan de slag zodat je informatie krijgt over duurzame keuzes. Hierin leer je de keuzes te maken die bij jou en jouw reis passen.

Stap nu in voor een bijdrage van 49 euro exclusief btw geef jij jezelf al dit fantastische cadeau. Je helpt met deze investering ook nog eens de aarde, mens en dier. Deze duurzame keuze gaat ervoor zorgen dat jouw footprint gaat dalen terwijl jij ontdekt hoe je shoppen leuk houdt.

Ontdek tijdens het programma:

 • Hoe de Fast Fashion ketens uit jouw top-of-mind verdwijnen;
 • Wat een duurzaam alternatief is voor de keuzes die je wilt veranderen;
 • Hoe je weet dat je kwaliteit koopt;
 • Welke materialen en merken je wel kunt kopen;
 • Hoe erg de schade van de mode-industrie is;
 • Wat jij kan doen om hier niet aan bij te dragen.
cursus een duurzame kledingkast, hoe dan?

Inhoud van de cursus

Nadat je een ticket gekocht hebt, krijg je toegang tot het besloten Instagram account. Op dit account zullen er story’s klaar staan die per dag ingedeeld zijn zodat jij stap voor stap begeleiding krijgt. Je houdt toegang tot het Instagram account tot en een maand na afloop van de cursus, zodat je alles nog terug kunt kijken. In de hoogtepunten vind je vijf dagen video’s, tekst en opdrachten.

Zo kom jij met plezier tot inzichten en veranderingen naar een duurzame kledingkast. Het is ontzettend fijn om met gelijkgestemden bezig te zijn. Dus deel ook jouw proces en leer van anderen. Daarnaast mag je altijd mij jouw vragen stellen via een direct message of een e-mail via hello@preownedbyroos.nl. Maar er is ook elke donderdag een live Q&A.

De onderwerpen die hier sowieso aan bod komen zijn:

 • Inzicht in jouw kledingkast
 • Op milieuvriendelijke wijze afstand doen van je kleding
 • Focus op combinaties maken
 • Een live q&a met mij waar je al je vragen kunt stellen
 • Duurzame materialen en was instructies
 • Tips om impuls aankopen tegen te gaan

Ik ben er klaar voor, jij ook?

0